Насладете се.
Интериорът Ви предразполага да се отпуснете в уютното купе. Луксозните тапицерии и авангардни технологии добавят значителен комфорт и удобство, докато предвидливо замислените ниши за съхранение на всякакви предмети предлагат многофункционалност за вашите ежедневни приключения.
 • По-удобни задни седалки

  Просторният салон предлага повече място отзад с допълнително пространство под коленете, а задните седалки с регулируем наклон на облегалките предоставят удобство и комфорт при дълги пътувания.

 • По-голям панорамен покрив

  Насладете се на повече пространство и светлина с новия плъзгащ се навътре люк с функция за отваряне нагоре и автоматично връщане.


Интериор, който посреща нуждите Ви.
Отпуснете се и се наслаждавайте. Повече простор, по-качествени материали и модерни технологии означават, че има много неща, на които да се насладите в изцяло новия Outback.
 • Осветени уреди

  Синьото осветление на уредите * 1 помага за подобряване на видимостта. Централният LCD дисплей е свързан с тях и предоставя полезна информация като визуализация на навигационната система, известие за входящо повикване, а също и компас.

 • USB и вход за външни аудио източници (AUX)

  Включете Вашия iPod® * 2 или друго мобилно музикално устройство в стандартния AUX и USB вход и Вашата музика започва да свири през аудиосистемата на Outback. Освен това чрез двата USB входа* 3, можете да зареждате две устройства едновременно. * 4

 • Осветление

  Синя интериорна светлина * 3 придава свежо, изтънчено усещане. Издърпващата се поставка за чаша и кутията в централната конзола също имат такова амбиентно синьо осветление, правейки ги по-лесни за намиране в тъмното.

 • Кутия в централната конзола

  По-голямата кутия в централната конзола, вече може да побере повече CD-та и дори има специално създадени поставки за монети, карта и писалка.


Гъвкави решения.
Всеки има различни нужди в живота, но е добре да знаете, че Outback е готов да задоволи всяко ваше изискване. С натискането на един бутон, електрическата задна врата * Ви дава незабавен достъп до товарното пространство, позволявайки изключително лесно и удобно да поставите багажа си и да отпътувате.
 • Комбинации за багажа и местата

  Разполагате с достатъчно пространство за повече неща. Товарният капацитет е увеличен, така че да осигури място за до четири 80-литрови куфара, и подът е направен още по-плосък, за да събере целия Ви багаж. Вие също можете да промените конфигурацията на местата за сядане само за миг, благодарение на сгъваемите задни седалки в съотношение 60/40, което Ви позволява да превозвате големи предмети и различен брой пътници според необходимостта.


Товарни възможности.
Каквото и приключение да имате предвид, Outback може да Ви помогне то да се осъществи. Релсите за покрива Ви осигуряват много възможности за допълнителен превоз, удобните странични степенки спомагат при укрепване на товара, а електрическата задна врата прави изключително лесно товаренето и разтоварването.
 • Релси на покрива

  Стабилните релси на покрива правят транспортирането на допълнителни предмети изключително лесно. Ще откриете, че изцяло новият Outback предоставя много начини да направите това. (*3)

 • Удобна странична степенка

  За да Ви осигурим здрава опора и допълнително удобство, докато товарите например кану или велосипед на покрива, оборудвахме Outback със странични степенки.


Интуитивна технология, която дава повече възможности.
Направете ежедневието си брилянтно. Находчивият дизайн и технологията на Outback работят изключително добре и са особено полезни. 7-инчовият централно разположен сензорен екран и LCD дисплеят на таблото Ви дават пълен достъп. За Вашето добро настроение се грижи новата аудио система с шест говорителя, а мултимедийната система е съвместима със смартфони, което Ви позволява да сте винаги в постоянна връзка. (*4)
 • Лесна за използване

  Интуитивната навигация осигурява лесното използване на мултимедийната система. Нейният голям, 7-инчов централно разположен сензорен екран е изключително удобен, а опростените му икони - лесни за разпознаване.

 • Детайлна навигация (завой-след-завой)

  Инструкциите на детайлната навигация (завой-след-завой) се появяват на LCD дисплея на таблото, което улеснява получаването на насоки, без да се налага да гледате за тях към навигационния екран.

 • Сензорен контрол

  Сензорният екран е удобен начин да изберете музика, така както бихте направили на вашия смартфон. Просто свържете вашия смартфон чрез Bluetooth®*2 или USB порт, и можете да изберете своята музика директно от сензорния екран.

 • Гласово разпознаване (*6)

  Мултимедийната система, разполагаща с гласово разпознаване, Ви позволява да работите с нея чрез прости команди. Можете също така да дадете команда чрез сензорния екран, ако е необходимо, както и чрез бутоните на волана.

 • Камера за задно виждане

  Екранът също показва камерата за задно виждане, сега със супер широк обхват, за по-добра видимост. Нейното положение е променено, за да се създаде по-центрирана
  естествена картина за водача.


Улеснете живота си само с едно докосване.
Усъвършенстваната мултимедийна система Starlink* свързва дигиталния Ви живот с достъп до новини, борсова информация, прогнозата за времето, приложения, интернет радио и още много. Нейната подобрена функционалност Ви позволява да навигирате и да променяте мащаба точно както бихте направили на вашия смартфон, всичко това на ярък, 7-инчов централен сензорен дисплей с висока разделителна способност. Просто изтеглете Starlink приложението на Вашия смартфон и се наслаждавайте.
Системата Mirror Link също е на разположение и отразява това, което виждате на смартфона си на Вашия 7-инчов централен сензорен дисплей. Заедно с новата аудио система с 6 говорителя, Вие получавате почти неограничено забавление в изцяло новия Outback.
 • SUBARU STARLINK

  Системата Subaru Starlink осигурява достъп до интернет радио, приложения и още много възможности, чрез капацитивния сензорен екран, мултифункционалния превключвател на волана или гласови команди.


*1 Apple, iPhone и IPod са регистрирани търговски марки на Apple, Inc.
*2 Водачът е винаги отговорен за безопасното и внимателно шофиране. Моля, да се въздържате от използването на мобилен телефон по време на шофиране.
*3 Изисква поръчка на напречни греди и допълнително оборудване за товарене на багаж върху релсите на покрива.
*4 Водачът е винаги е отговорен за безопасното и внимателно шофиране. Моля, въздържайте се от работа със сензорния екран по време на шофиране.
*5 Bluetooth е регистрирана търговска марка на Bluetooth SIG, Inc. Америка.
*6 Гласовото разпознаване е е използваемо само при избрани определени езици и не приемо всички езици.
*7 Водачът винаги е отговорен за безопасното и внимателно шофиране. Моля, въздържайте се от работа с мултимедийната система по време на шофиране.  Възможни са разходи за пренос на данни.