• 18-инчови алуминиеви лети джанти

  Многолъчевите 18-инчови алуминиеви лети джанти придават уникален вид на Outback, здравина и аеродинамичен дизайн за подобрена икономия на гориво. Заедно с високоскоростните гуми с размер 225/60R18, като атрактивно допълнение към моделите 2.0DS и 2.5iS на Outback.

 • 17-инчови алуминиеви лети джанти

  Елегантните 17-инчови джанти с 5-лъчеви двойки са съчетани с гуми с размер 225/55 R17 за моделите 2.0D и 2.5i на Outback.

 • Предни LED светлини с автоматично регулиране на нивото

  Осигурете си максимална
  осветеност в мига на включване на
  фаровете. Автоматичното
  регулиране на нивото ще настрои
  осветлението, като го държи
  насочено с правилния ъгъл за
  оптимална видимост.
  Екстериорното осветление също се
  включва автоматично, когато
  влизате или излизате от колата, за да Ви помогне да се движите безопасно дори в тъмното. Екстериорното осветление също се включва автоматично, когато влизате или излизате от колата, за да Ви помогне да се движите безопасно дори в тъмното.

 • Прибиращи се дюзи за почистване на фаровете

  За да гарантират най-безупречно изпълнение на функциите на фаровете в лошо време, тези изскачащи дюзи използват високо налягане за почистването им при необходимост.

 • Предни фарове за мъгла

  Тези ефективни фарове отразяват по-малко отблясъци при мъгла за постигане на допълнителна безопасност, а също така функционират като дневни светлини.

 • Чистачки за предното стъкло с автоматично управление чрез сензор за дъжд

  При регистриране на валеж, автоматичните чистачки ще се включат и съответно ще адаптират своите интервали на почистване и скорост.

 • Отопляеми странични огледала

  Големите странични огледала включват електрическо настройване и сгъване, електрическо отопление, както и вградени LED мигачи. Те също така са по-аеродинамични, за да намалят шума от вятър и да осигурят по-комфортно пътуване.

 • Релси на покрива

  Монтираните релси на покрива правят транспортирането на допълнителни предмети изключително лесно. Ще откриете, че изцяло новият Outback предоставя много начини да правите това.*

 • По-голям панорамен люк

  Насладете се на повече пространство и светлина с новия плъзгащ се навътре люк с функция за отваряне нагоре и автоматично връщане.

 • Бутон на задната врата

  Всеки има различни нужди в живота но е добре да знаете, че Outback е готов да задоволи всяко ваше изискване. С натискането на един бутон, електрическата задна врата* Ви дава незабавен достъп до товарното пространство, позволявайки изключително лесно и удобно да поставите багажа си и да отпътувате.

 • Спойлер на покрива

  Стилен и аеродинамичен, спойлерът на покрива на Outback е интегриран безпроблемно в задната врата. Задната му част е оцветена в черно, без боядисване, за да му се даде усещане за откритост и да помогне за скриването на драскотини направени по време на товарене на багаж върху покривните релси.

 • Достъп до автомобила без ключ и запалване на двигателя с бутон

  Регистрирайки ключа в джоба или в чантата Ви, тази система Ви позволява да заключите / отключите предните врати или вратата на багажника, като просто
  хванете дръжката, както и да стартирате двигателя с едно натискане на бутона.


Екстериор
Автоматично включване/изключване на фаровете
Предни LED светлини с автоматично регулиране на нивото
Прибиращи се дюзи за почистване на фаровете
Предни фарове за мъгла
Заден фар за мъгла
Електрически сгъваеми странични огледала с  LED мигачи
UV защита на стъклата
Чистачки на предно и задно стъкло
Затъмнени стъкла на задни врати и заден прозорец
Задна чистачка с интервал
17- инчови алуминиеви лети джанти
18- инчови алуминиеви лети джанти
Електрически стъклен люк
Релси на покрива
Странични вежди
Спойлер на покрива

* Изисква поръчка на напречни греди и допълнително оборудване за товарене на багаж върху релсите на покрива.