Свържете се с Вашия свят.

Никой друг автомобил не се управлява както Subaru, защото никой друг автомобил не е изграден така.
Всеки модел Subaru е създаден да Ви предостави спокойствие, като същевременно Ви дава силата изцяло
да се ангажирате с Вашия живот. Ето защо повечето от нашите модели, включително напълно новият
Outback, са конструирани със система за симетрично задвижване на всички колела (Symmetrical All-Wheel
Drive) за изключителен баланс и стабилност на пътя. Това е връзка, която разширява вашето доверие и
разкрива нови преживявания.

Прегърнете всеки миг.

Никога не пропускайте ново приключение. Изцяло новият Outback вдъхва доверие и намалява ограниченията, за да Ви отведе там, където искате да отидете. Неговият нов стил засилва здравата му и солидна индивидуалност, докато обновеният му интериор предлага нови усъвършенствани материали и чиста технология, която Ви предразполага. Не се съмнявайте, изцяло новият Outback има неограничени възможности и значителен комфорт.

Няма какво да Ви задържи.

Почти нищо не може да Ви се противопостави в новия Outback. Системата за симетрично задвижване на всички колела (Symmetrical AWD) осигурява изключително сцепление при сняг, дъжд или неравен път, а сега благодарение на X-MODE с контрола си за спускане по наклон (Hill Descent Control), Outback е още по-добър в преодоляването на големи наклони и труден терен.

Включете се. Наслаждавайте се.

Правете смели планове. Изцяло новият Outback може да премине почти по всеки път, който бихте искали да изпробвате. А благодарение на усъвършенствания SUBARU BOXER двигател с водещ за класа си разход на гориво, той може да Ви отведе по-далеч от всякога. Със стабилна външност и показатели, той също има възможностите и издръжливостта, да прекоси всеки път или да проправи нов.

Грабнете волана. Свържете се с пътя.

Голямо внимание е отделено за оптимизиране на връзката на водача с пътя. Системата за симетрично задвижване на всички колела (Symmetrical AWD) с подобрено шаси и кормилно управление прави Outback по-отзивчив и пъргав и той се движи гладко и контролирано, както винаги.

Пространството среща възможностите.

Направете големи планове и ги следвайте. Има достатъчно място да впишете приключения от всякакъв мащаб в изцяло новия Outback.

Повече пътища към свободата.

Да пътуваш е безценно, а Outback е повече от готов да Ви помогне да се насладите напълно.