Висококласна безопасност

Многорежимна система за контрол на динамиката (VDC)


Многорежимната система за контрол на динамиката помага да избегнете загуба на управлението на автомобила. При нормален режим (Normal Mode) системата е напълно активна. Активирайки Traction Mode се повишава прага за намеса, като по този начин ви дава възможност за по-голям контрол и повече въртящ момент към колелата. Можете също така да изберете Off Mode, което води до пълно деактивиране на системата.

Спирачни технологии
WRX STI включва технологии, които подобряват спирането и вашата сигурност. 
Спирачният асистент помага напълно да активирате спирачките в случай на спешна ситуация. Новата система Brake Override не позволява при едновременно натискане на педалите на газта и спирачката да се подаде мощност към колелата.

BREMBO (*1) Спирачна система

WRX STI включва технологии, които подобряват спирането и вашата сигурност.

Спирачният асистент помага да задействате напълно спирачките в случай на спешна ситуация. Новата система Brake Override не позволява при едновременно натискане на педалите на газта и спирачката да се подаде мощност към колелата.


Въздушни възглавници
WRX STI предоставя предни SRS*1 въздушни възглавници, предни – странични и странични въздушни възглавници тип завеси SRS*1, както и напълно новата въздушна възглавница за коленете на водача.

*1 Brembo регистрирана търговска марка на Brembo S.p.A.
*2 SRS: Допълнителна предпазна система. Тя е ефективна при използване на предпазните колани.