РОДЕН ЗА ОТКРИВАТЕЛСТВО. ПРЕДОПРЕДЕЛЕН ЗА ПЪТУВАНЕ.
В природата трябва да се приспособяваш, за да оцелееш. Forester е готов за това. Той е еволюирал, за по-добро изживяване на пътя и се е адаптирал с ново излъчване отвън и отвътре. Независимо къде го водите, Forester се стреми да бъде най-добрият, да овладее средата с функционалността си и новата си визия.
Eкстериор 360°
 • 2.0XT
 • 2.0i

  Интериор 360°
  Технологии
  ОТКРИЙТЕ ВЪТРЕШНИТЕ СИ СИЛИ.
  Допълнителната сила, която Ви помага да се обърнете към себе си и да контролирате ситуацията и да овладеете предизвикателството. Forester открива тази вътрешна сила с X-Mode. Само с натискане на един бутон режимът X-Mode дава на Forester допълнителните способности, от които може да се нуждаете, за да преодолеете труднопроходим път или лошото време.
  Безопасност
  НАШАТА МИСИЯ. ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ.
  За да може да избягвате произшествия и да сте защитени, когато те не могат да бъдат предотвратени, Forester предлага множество решения за активна и пасивна безопасност. Активната безопасност на Subaru Ви помага да отдалечите опасността с надеждно поведение, прецизен контрол, изключителна видимост и модерни технологии, за да имате възможност да избегнете произшествие. Пасивната безопасност включва правилно поставени въздушни възглавници, предни седалки със защита от камшичен удар, потъващи педали и триточкови колани - за защита, ако немислимото се случи.