БЕЗОПАСНОСТ
 • Система за контрол на динамиката (VDC)

  Тя наблюдава и анализира дали автомобилът следва зададената от водача траектория на движение, чрез комбинация от сензори. Ако автомобилът доближи границите на стабилността, тогава системата за симетрично задвижване на всички колела, управлението на двигателя и спирачките на всяко колело се намесват, за да се поддържа автомобила в правилната траектория на движение.

 • Advanced Safety Package

  За допълнителна осведоменост и видимост, този пакет за допълваща безопасност включва две нововъведения - High Beam Assist (HBA) - асистент за дълги светлини и
  Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD) – система за следене на мъртва зона и страничния трафик.
  HBA може автоматично да сменя светлините между дълги и къси, според пътните условия, като скорост и насрещно движение, подобрявайки вашата видимост и тази на другите водачи. SRVD използва сензори на автомобила, за да ви информира за автомобил, намиращ се във вашата зона при смяна на ленти и предупреждава за потенциален удар, при движение назад и страничен трафик.

 • Спирачки

  Четирите спирачки са оборудвани с олекотени алуминиеви задни спирачни апарати за сигурно спирачно усещане. Антиблокиращата спирачна система (ABS) включва електронно разпределение на спирачното усилие между предните и задните колела, когато автомобилът е натоварен. За най-добро спиране при нужда, Levorg разполага, както със спирачен асистент, така и с Brake Override (система на спирачките, която позволява да спрете, дори ако в същото време педалът на газта е натиснат).

 • Въздушни възглавници SRS *

  Стандартно оборудване за Levorg са предните въздушни възглавници, както и странични въздушни възглавници в предната част, предпазни завеси и въздушни възглавници за коленете. Регулируемите във височина предни
  предпазни колани разполагат с обтегачи, за да държат пътниците здраво на място и с ограничители облекчаващи пиковите натоварвания към гърдите. В случай на удар отзад, предните седалки разполагат с здрави рамки, стабилни подглавници и енерго-абсорбиращи елементи на пружините на седалките, за да се намали опасността от камшичен удар.

 • Пръстенообразна усилена рама

  Усилената пръстеновидна рама е като броня за всички пътуващи в Levorg.
  Тя укрепва пътническия салон от покрива до вратите, колоните и пода. Този дизайн помага да се отклони и разсее енергията при удар, встрани от пътниците. Тя също допринася за подсилване и олекотяване на шасито, което води до по-солидна защита.

 • Защитаващо купето оформление

  Всеки автомобил Subaru надвишава обичайната практика, когато става въпрос за Вашата безопасност. Да постигане на отлична безопасност се изисква по-широко мислене и за това за защита в случай на челен удар, двигателят SUBARU BOXER на Levorg и скоростната кутия са проектирани така, че да поемат удара и да се отделят от купето. Това е още една функция, която ви предоставя спокойствие, при управление на Levorg.


* SRS: Допълнителна предпазна система. Ефективна, когато се използва заедно с предпазни колани.