ОТКРИЙТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕ ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ.

Не позволявайте на никого да Ви каже обратното. Може да правите каквото искате, когато поискате. Да посетите планините и плажа в един и същи ден. Да отидете на всеки един музикален фестивал през следващото лято. Да отскочите до склоновете през всеки един уикенд от следващата зима. Изживейте напълно социалния и професионалния си живот и всички Ваши увлечения и хобита. За да се справи с всички приключения и премеждия, които може да му поднесете, SUBARU XV е готов за безумни мечти и големи планове.

МОДЕЛИ
ЕКСТЕРИОР 360°
 • 2.0i-ES Adventure
 • 2.0i-ES Style

  ИНТЕРИОР 360°
  ТЕХНОЛОГИИ
  ОСТАВЕТЕ ХОРМОНЪТ НА ЩАСТИЕТО ДА ПРЕЛИВА.
  Накарайте го да тръгне, накарайте го да се движи, накарайте го да спре. Прокарайте своя собствена пътека. Всеки автомобил Subaru е конструиран, за да помогне на водачите да изпитат това чувство и SUBARU XV продължава тази традиция с обновен външен вид, отговарящ на живия му характер.
  Подчертан от множество нови елементи, като стилна нова решетка, броня и светлини, SUBARU XV оставя трайни впечатления.
  БЕЗОПАСНОСТ
  МИСЛИМ ЗА ВАШАТА ЗАЩИТА.
  За да може да избягвате произшествия и да сте защитени, когато те не могат да бъдат избегнати, SUBARU XV предлага изключителни решения за активна и пасивна безопасност. Активната безопасност Ви помага да отдалечите опасността с надеждно поведение, прецизен контрол, изключителна видимост и модерни технологии, за да имате възможност да избегнете произшествие. Пасивната безопасност включва правилно поставени въздушни възглавници, предни седалки със защита от камшичен удар, потъващи педали и триточкови колани - за защита, ако немислимото се случи.