SUBARU XV 1.6i Free/1.6i-S Style/1.6i-S Adventure
Размери: Д x Ш x В: 4 450 x 1 780 x 1 570 мм (1 615 мм за 1.6i-ES Adventure)
Двигател: Хоризонтално разположен, 4-цилиндров, DOHC, 16 клапана, бензин
Обем: 1 600 см3
Макс. мощност: 84kW (114 к.с.) / 5 600 об/мин
Макс. въртящ момент: 150 Nm (15.3 kgfm) / 4 000 об/мин
Предаване и трансмисия: AWD, 5MT с Dual-range или CVT
Черен текстил
МАТЕРИАЛ НА СЕДАЛКИТЕ
Черна кожа
Черен текстил
ОБОРУДВАНЕ
 • HID фарове с автоматично регулиране *1

  Предлаганите като опция ксенонови предни светлини (HID) осигуряват осветление, подобно на дневна светлина. Автоматичното регулиране гарантира, че фаровете са винаги насочени в правилния ъгъл за най-добра видимост.

 • Фарове за мъгла

  Мулти-рефлекторните фарове за мъгла излъчват широк и плосък лъч, който дава по-малък отблясък при пътуване в мъгла за повишаване на безопасността.

 • Електрически стъклен люк *2

  Големият стъклен люк с механичен сенник осигурява панорамна гледка и свеж бриз за пътниците.

 • Достъп до автомобила без ключ и запалване на двигателя с бутон *2

  Вашият ключ Ви дава пълен достъп до автомобила. За да заключите/отключите предните врати или задната врата на багажника, просто хванете дръжките на вратите. За да запалите двигателя, натиснете бутона.

 • Круиз контрол *3

  Управление с едно докосване позволява на шофьора да поддържа предварително зададената от него скорост - удобство за изминаване на дълги разстояния по магистрали.

 • Двузонова автоматична климатична система *3

  Тази система позволява на водача и пътниците да регулират притока на въздух и температурата поотделно. А специфичен филтър задържа прахта извън купето.

 • Подлакътник на задната седалка с поставки за чаши *3

  Автомобилът е оборудван с подлакътник с възможност за поставяне на чаши.

 • 17-инчови алуминиеви джанти

 • Задни светлини

 • SUBARU STARLINK *4

  Системата SUBARU STARLINK гарантира безопасен достъп до интернет радио, приложения чрез капацитивен сензорен екран, мултифункционално управление от волана или гласови команди.

 • Висококачествена аудио система с 4 или 6 говорителя

  Позволете на музиката Ви да оживее чрез система с мощност 140 W и 4 говорителя за версиите Free или системата с мощност 180 W и 6 говорителя, стандартно оборудване за другите версии. Говорителите са настроени специално за акустиката на SUBARU XV и възпроизвеждат богат звук, който пленява сетивата. Опцията с 6 говорителя разполага с USB вход, Bluetooth®* “хендс-фри” система и 2 допълнителни говорителя, вградени в арматурното табло, които допълнително акцентират върху средните и високите тонове за по-плътен звук.

 • Bluetooth® *5

  Предлаганата Bluetooth® *5 “хендс-фри” система с монтиран микрофон свързва автоматично Вашия мобилен телефон за по-удобни разговори „без ръце”. Също така, тя Ви позволява да проверявате електронната си поща или да слушате музика чрез безжична аудио връзка от съвместими Bluetooth® *5 устройства.

 • Система с камера за задно виждане

  Насладете се на възможността за маневриране на SUBARU XV в тесните пространства на града с лекота, използвайки камерата за задно виждане, стандартна за всички версии на оборудване с изключение на 1,6i Free. Когато водачът превключи на задна предавка, видеокамерата предава цветно изображение на вградения в арматурното табло дисплей на SUBARU XV, заедно с указания за маневрите за паркиране.

 • Висококачествен мултифункционален дисплей

  Имате нужда от информация? Този дисплей показва часа, температурата и информация за безопасността, като наблюдение на Системата за динамичен контрол на автомобила. Имате възможност да следите и разхода на гориво, за повече внимание към околната среда по време на Вашите пътешествия.

 • Тъчскрийн контрол

  Сензорният екран е удобен начин за избиране на музика, така както бихте направили с Вашия смартфон. Просто свържете смартфона с Bluetooth® *5 или USB порта, и може да изберете музиката, която да слушате, използвайки сензорния екран.

 • Гласово разпознаване *6 Siri Eyes Free*7*8*9

  SUBARU XV предлага още повече възможности за свободна връзка, благодарение на интуитивното гласово разпознаване *6 и Siri Eyes Free*7*8*9 интеграция. Свържете Вашето съвместимо със Siri устройство към SUBARU XV и ще можете да говорите със свободни ръце, да пускате музика, да проверявате електронна поща и да имате достъп до мрежата. А и без Siri имате възможност за гласово общуване с навигацията, телефон и аудио система, за удобно шофиране.

 • Развлечение с незабавна връзка

  Слушайте любимата си музика по всяко време. Свържете своя iPod® *10 или друго преносимо устройство към стандартния AUX вход или двата USB входа и се наслаждавайте на любимите си мелодии в MP3 или WMA *11 формат. В допълнение, гласовото управление Ви позволява да търсите музика или да задавате други команди.

 • Централна конзола

  Съществуват големи идеи за малките неща от живота. Джобове на всяка една от вратите са оборудвани с поставки за бутилки, за да Ви поддържат свежи по време на пътуването. Централната конзола включва поставки за чаши, табла и тапициран подлакътник, който се отваря, за да разкрие допълнително място за поставяне на вещи, както и контакт 12V.

*1 Серийно оборудване за всички версии без Free и 1.6i Style.
*2 Серийно оборудване за 2.0-S Unlimited.
*3 Серийно оборудване за всички версии без Free.
*4 Водачът винаги е отговорен безопасното и внимателно шофиране. Моля, не работете със сензорния екран, докато сте в движение.
*5 Bluetooth® е регистрирана запазена търговска марка на Bluetooth SIG, Inc. USA.
*6 Разпознаването на гласа е съвместимо само с избрани езици и не може да работи с всички езици.
*7 Серийно оборудване за всички версии, без 1.6i Free.
*8 Необходимо е Siri съвместимо Apple устройство (iPhone, iPad, iPod touch или друго).
*9 Apple®, iPod®, Siri® и iTunes® са регистрирани търговски марки на Apple Inc. App Store e услуга на Apple Inc.
*10 Apple®, iPhone® and iPod® са регистрирани търговски марки на Apple Inc.
*11 WMA: WMA е регистрирана търговска марка на Microsoft Corporation в САЩ и/или други страни.
РАЗМЕРИ
МОДЕЛИ