SUBARU XV

Изживейте приключението

и запазете спомените.

Plasma Yellow Pearl*


* Предлага се за модели 2.0i.
** Предлага се за модели 1.6i.
Оригиналните цветове може да се различават малко от показаните.
В допълнение, са възможни разлики във външните цветове и материалите на седалките в зависимост от пазара.

Гама & оборудване

Приятно изкарано време.
С комбинация от стилен градски дизайн и стабилен и атрактивен външен вид, SUBARU XV ви вдъхновява да живеете живота, за който мечтаете. Независимо дали става въпрос за вечерно излизане в града или за излет през уикенда, SUBARU XV ви помага да правите всичко, което обичате, със стил и комфорт. Всеки ден може и трябва да бъде приключение, изпълнено с радост.

Технологии

Основните технологии на Subaru
Технологиите на Subaru ви дават уникално усещане за шофиране, което можете да намерите само в Subaru. Тези основни системи позволяват на автомобилите Subaru да предлагат високи стандарти за ефективност, комфорт, безопасност и надеждност, като същевременно спазват обещанието си да доставят удоволствие и спокойствие на всички пътници.

SUBARU e-BOXER

Новата задвижваща система на Subaru
Системата SUBARU e-BOXER съчетава бензинов двигател SUBARU BOXER и подпомагащ електрически мотор, за да предостави спортно усещане и тихо и комфортно управление без неприятни шумове и вибрации, дори и по неравни пътища.

Безопасност

Цялостна безопасност от Subaru
Когато автомобилът ви вдъхва спокойствие, животът става по-приятен. Ето защо за Subaru безопасността е на първо място. С произход от самолетната индустрия, Subaru прецизно настройва, тества и подобрява своите системи за безопасност, разработвани в продължение на 50 години. С усъвършенствани системи за защита и за предотвратяване на сблъсъци и уникални технологии, като глобалната платформа на Subaru (SGP) и Симетричното задвижване на всички колела, Subaru непрекъснато се стреми да подобри цялостната безопасност, за да сведе до минимум риска от произшествия.

SUBARU XV

SUBARU XV 2.0i Style/Style Xtra/4DVENTURE/Premium

SUBARU e-BOXER, Lineartronic

Научете повече

SUBARU XV 1.6i Style/Style Xtra/4DVENTURE/Premium

Бензин, Lineartronic

Научете повече