Новият CROSSTREK

Там, където искаш да бъдеш

Създаден за забавление. Проектиран за действие.

Представяме ви изцяло новия Crosstrek. На разходка из града или на приключение на открито – Crosstrek прави всяко шофиране по-емоционално. Прецизният и динамичен дизайн с мускулеста предница и разширени калници е забавен – дори само за гледане. Crosstrek е оборудван с най-новите технологии за безопасност на Subaru, гарантиращи спокойствие на пътя, а подобрената му динамика на шофиране осигурява безкомпромисен комфорт както при ежедневните, така и при спонтанните пътувания.

Гама & оборудване

 • CROSSTREK 2.0i PREMIUM / STYLE XTRA

 • CROSSTREK 2.0i STYLE

 • CROSSTREK 2.0i PREMIUM / STYLE XTRA

  SUBARU e-BOXER, Lineartronic

  18-инчови алуминиеви джанти
  Релси на покрива (Тъмносиво)
  Седалка на водача с електрическо регулиране с 10 настройки (с лумбална опора)
  11.6-инчов централен дисплей
  USB портове за зареждане (Type-A и C) зад централната конзола
  X-MODE с два режима
  Асистент за дълги светлини (HBA)
  Научете повече
 • CROSSTREK 2.0i STYLE

  SUBARU e-BOXER, Lineartronic

  17-инчови алуминиеви джанти
  Релси на покрива (Тъмносиво)
  11.6-инчов централен дисплей
  USB портове за зареждане (Type-A и C) и Aux аудио вход с джак (в централния панел)
  X-MODE с един режим
  Научете повече
 • CROSSTREK 2.0i PREMIUM / STYLE XTRA

 • CROSSTREK 2.0i STYLE

Crystal White Pearl


Показаните изображения са за версия PREMIUM и са с илюстративна цел. Оригиналните цветове може да се различават малко от тези, показани на сайта. В допълнение, са възможни разлики във външните цветове и материалите на седалките в зависимост от пазара.
Показаните изображения са за версия PREMIUM и са с илюстративна цел. Оригиналните цветове, материали и оборудване може да се различават от тези, показани на сайта.

Технологии

Системата за задвижване на всички колела Symmetrical AWD и подобрената динамика на шофиране осигуряват безопасно и приятно возене за всички в автомобила дори по неравни пътища. Ще се радвате на пълно спокойствие, знаейки, че можете с лекота да преодолеете черни пътища, сняг или кал с усъвършенстваната технология X-MODE.

Дизайн

Динамичният дизайн с мускулеста предница и разширени калници придава на автомобила характерния за Subaru облик на компактен кросоувър. Интериорът е проектиран с основен акцент върху комфортa на всички в купето, гарантирайки релаксиращо преживяване във всяка шофьорска ситуация.

Безопасност

Най-новите системи за безопасност в изцяло новия Crosstrek осигуряват на всеки – от начинаещите водачи до по-опитните – забавно и уверено шофиране във всяка ситуация. В допълнение към системата EyeSight*¹ от ново поколение, предната радарна система и LED светлините за осветяване на завоя помагат за намаляване на риска от инциденти с автомобили, велосипедисти и пешеходци на кръстовища.

*¹ EyeSight е система за подпомагане при шофиране, която може да не работи оптимално при всякакви условия на шофиране. Водачът е винаги отговорен за безопасното и внимателно шофиране и за спазването на правилата за движение. Ефективността на системата зависи от много фактори, като например поддръжката на превозното средство, метеорологичните и пътни условия.
Консултирайте се с Ръководството за експлоатация за пълни подробности относно работата на системата EyeSight и нейните ограничения, включително функции, упоменати на тази страница.