Дизайн

Еволюция на дизайна

Новият модел изразява по-смелата еволюция на “Dynamic x Solid” философията на дизайна на Subaru. Екстериорът излъчва сила и стабилност с новата предна част.

Обновеният Forester се отличава с превъзходна мултифункционалност и вдъхва доверие като автомобил, който може да отиде навсякъде.

Цвят Cascade Green Silica не се предлага за българския пазар.

Акценти екстериор

LED предни светлини

Предни фарове, които комбинират къси и дълги светлини с функция за следване на завои, осигуряващи добра видимост около завоите през нощта. Новият дизайн на фаровете подчертава солидния облик на автомобила.

18-инчови алуминиеви джанти

Динамичните 18-инчови лети джанти се предлагат с гуми с размер 225/55 R18.

<sg-lang1>Предна решетка</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Предна решетка

Смелата и изтънчена шестоъгълна решетка засилва усещането за здравина на автомобила благодарение и на новия динамичен и модерен дизайн на фаровете.
<sg-lang1>LED предни фарове за мъгла</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

LED предни фарове за мъгла

Стилните и спортните LED фарове за мъгла покриват голяма зона, като подобряват видимостта през нощта или при лоши атмосферни условия.
<sg-lang1>Релси на покрива</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Релси на покрива

Лесен и удобен достъп до релсите за покрив с помощта на страничните степенки на вратите. Наличните отвори спомагат за сигурно захващане, за да може да транспортирате вашите вещи спокойно и безопасно.

Акценти интериор

Forester 2.0i e-BOXER 4DVENTURE

Apple CarPlay*¹ и Android Auto*²

Използвайте най-популярните приложения с Apple CarPlay*¹ и Android Auto*². Благодарение на функцията за разпознаване на говор, позволяваща работа без ръце, можете да останете фокусирани върху пътя.

Товарно отделение

Широкият отвор с квадратна форма улеснява товаренето, разтоварването и подреждането дори на големи предмети, без да е необходимо да ги накланяте. Гърбовете на сгъваемите задни седалки (съотношение 60/40) са оптимизирани за по-плосък товарен под, което улеснява поставянето на по-дълги предмети, когато седалките са сгънати. Наред с това страните на товарното отделение са изработени от лесен за почистване и здрав материал, върху който замърсяванията и драскотините трудно се забелязват, така че можете спокойно да се наслаждавате на своите излети.

<sg-lang1>Система за наблюдение на водача / Driver Monitoring System (DMS)*³</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Система за наблюдение на водача / Driver Monitoring System (DMS)*³

Системата за наблюдение на водача е иновативна система за подпомагане на безопасността, която използва специална камера и софтуер за лицево разпознаване, за да...
<sg-lang1>Електрическа задна врата</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Електрическа задна врата

Електрическата задна врата позволява достъп до товарната зона с натискане на един бутон дори когато ръцете ви са заети. Вътрешният превключвател за заключване на вратите ви позволява удобно да затворите задната врата и да заключите всички врати едновременно
<sg-lang1>Оборудване в товарното отделение</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Оборудване в товарното отделение

Захранване 12V, бутон за сгъване на задната седалка и куки за багаж са удобно разположени за лесна употреба. Халки за привързване на товара са монтирани в четирите ъгъла на багажника за лесно използване на мрежа за багаж.

* Вижте условията

*¹ Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни.
*² Android и Android Auto са търговски марки на Google Inc.
*³ Водачът е винаги отговорен за безопасното и внимателно шофиране и за спазването на правилата за движение. Не разчитайте само на функциите на Driver Monitoring System за безопасно шофиране. Съществуват ограничения на функциите на тази система. Консултирайте се с Ръководството за експлоатация за пълни подробности относно работата на системата и нейните ограничения. Попитайте вашия дилър на Subaru за повече подробности.