Свързаност

Винаги свързани

Свързано с автомобила и мултимедийната му система, мобилното приложение SUBARU Care е вашата гаранция за по-високо ниво на свързаност и удобство. Достъпно чрез вашия смартфон, то ви позволява да извършвате дистанционен достъп до цял набор от информация и функции, поддържайки ви свързани с вашия автомобил SOLTERRA – дори когато не сте в автомобила.

eCall

Системата автоматично уведомява eCall центъра, ако въздушните възглавници се разгърнат, и изпраща местоположението, часа и идентификационния номер на автомобила (VIN) към оператора, за да подпомогне изпращането на спешна помощ. Достъпно е и ръчно задействане на системата.

Функции на системата SUBARU Care

Функции от разстояние

Дистанционно управление на климатика, проверка на състоянието на батерията или управление на графика за зареждане.

Мрежа от зарядни станции на Subaru

Планирайте пътуванията уверено, като локализирате зарядни станции въз основа на вашето местоположение или по протежение на маршрута.

Намери колата ми

Намерете вашия автомобил SOLTERRA, където и да сте го паркирали.

Състояние на автомобила

Проверете от разстояние дали вратите са заключени и ги заключете, ако не са.

SUBARU Care

Получавайте известия за всякакви предупреждения, възникнали във вашия автомобил, или проверявайте информация за предупреждаващите индикатори по всяко време.

Анализ на стила на шофиране

Разглеждайте и се учете от анализите на вашите пътувания, за да подобрите стила си на шофиране и да постигнете по-добра ефективност.
Услугите и приложенията изискват съвместим мобилен телефон и абонамент за данни с мобилен оператор, който позволява тетъринг. Достъпността на всяка отделна услуга зависи от конкретната държава. Обърнете се към вашия дилър на Subaru за повече информация.